Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Бібліотека для тебе, бібліотека для всіх
08:46
Бібліотека для тебе, бібліотека для всіх

       30 вересня – у день великомучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії – бібліотечна громада України святкує Всеукраїнський день бібліотек. У цей день ми відзначаємо високу місію Бібліотеки та Бібліотекаря - інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до книг для всіх громадян, допомагати і навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання різноманітних ресурсів.

       Не став цей день вийнятком і для бібліотеки с. Купновичі, де на свято "Бібліотека для тебе, бібліотека для всіх" зібралось чимало охочих відвідувачів. Під час заходу гості свята мали можливість ознайомитися з книжковими виставками, новинками в літературі та обрати для себе щось цікаве. Крім того усі присутні отримали інформацію, що стосується самого свята, та його значення для людей.

       Бібліотека являється носієм і скарбницею всіх знань людства. Вона відкрита для всіх і завжди рада новим читачам. Саме це і було головною метою заходу, який підготувала і провела бібліотекар Г.О.Береська.

     

Переглядів: 490 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0