Головна » 2018 » Грудень » 27 » Миколая зустрічаймо в цей святий, величний час
10:03
Миколая зустрічаймо в цей святий, величний час

Нічка таємнича

Ніченька казкова

Приходить щоразу

Й щораз загадкова

Тільки раз у році

Нічка ця буває

Коли Миколайко

Дари посилає

 

      В українського народу побутують чудові звичаї та традиції,які передаються із покоління в покоління. До таких традиційних свят відноситься свято Миколая. Це одне із найулюбленіших свят для дітей, яке святкують у ніч на 19 грудня.

      Святий Миколай щороку приходить у кожну домівку і обдаровує кожну дитину дарунками. Він любить усіх дітей та найбільше любить чемних і слухняних ,тому діти із нетерпінням чекають цього свята, щедрого Миколи, пишуть йому листи, вивчають вірші, співають пісні.

      У селі Ваньковичі театралізоване свято: «Миколая зустрічаймо в цей святий, величний час» розпочалося у церковному храмі Архистратига Михаїла 18 грудня 2018 року вечірньою службою, яку відслужив отець Назар. Після вечірньої служби діти піснею: «Ой хто, хто Миколая любить» запросили небесного святителя на свято у церковний храм. Дітвора із радістю зустріла Миколая, дарувала йому свої вірші і молитви та висловлювали свої побажання. За добрі діла і щирі молитви святий Миколай поблагословив діточок Божою ласкою і обдарував їх щедрими дарунками.

 

Захід підготували і провели:

Щеп'як О.М та Кравчишин Г.М.

 

Переглядів: 348 | Додав: viytovycholya | Рейтинг: 0.0/0