Головна » 2017 » Грудень » 4 » Віддаймо цей світ дитині!
09:14
Віддаймо цей світ дитині!

    Прийшла зима, пора, коли особливо хочеться затишку, тепла, приємного спілкування у колі друзів за чашкою ароматного чаю.

   Тож 1 грудня 2017 року у Народному домі у приміщенні бібліотеки організовано годину порад "Віддаймо цей світ дитині" присвяченій щорічній Міжнародній правозахисній акції «16 днів проти насилля» розпочатій у 1991 році.

    В приємній атмосфері, що панувала в бібліотеці за чашкою ароматного чаю цей захід справді відповідав своїй назві. Особлива увага під час її проведення приділялася питанням домашнього насилля, тому спілкування було спрямоване проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля. Працівниками культури активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля. До уваги присутніх представлений інформаційний стенд «Поради батькам».

    Цей день, як діти так і батьки, провели цікаво. Діти грали в сніжки, після чого зігрілися теплим чаєм з солодощами. В цей день, а добре і в інші теж, кожна дитина повинна відчувати себе потрібною і щасливою.

 

Захід підготували і провели:

 директор НД Щеп’як О.М.

та бібліотекар Кравчишин Г.М.

Переглядів: 413 | Додав: viytovycholya | Рейтинг: 0.0/0