Головна » 2017 » Листопад » 7 » Засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів
15:19
Засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів

      Відповідно до плану методичної роботи відділу соціально-гуманітарної політики Луківської сільської ради  2 листопада у Купновицькій СЗШ І ст. відбулося засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів, які працювали над темою "Формування громадянської компетенції молодших школярів". Навчання та обмін досвідом проводилося у формі тренінгу, як найбільш ефективного та результативного виду роботи з дорослими.

      Враховуючи постійно зростаючі потреби в нових підходах до виховання громадянина, формування нового українця-патріота, тренінг мав на меті ознайомити педагогів з інноваційними формами та методами навчально-виховної роботи. Вправи "Знайомство" та "Очікування" ввели вчителів у атмосферу співпраці. Вчитель Острівської СЗШ І ст. Запотіцька Т.І. підготувала консультаційну довідку "Презентація творчих завдань національно-патріотичної тематики". Мураль Н.М. запропонувала гостям потренувати поетичні здібності за допомогою вправи "Маленький поет" та ознайомила із прийомом "мнемотехніки". Творчий підхід проявили педагоги, працюючи разом з вчителем Матківською Г.Б. над дизайном традиційного одягу українки та українця, а також моделювали сучасне вбрання. Береська Н.С. розповіла казку про державні символи України, залучила гостей до складання панно-пазлу, який вони попередньо декорували. Качмар Н.Л. представила присутнім відеофільм-калейдоскоп ідей щодо реалізації громадянської компетентності у Купновицькій школі.

    Підводячи підсумок засідання, вчителі наголосили, що виховання патріота - надзвичайно важливе завдання, яке стоїть перед школою. Користь від такого спільного тренінгу – це не тільки інструментарій в роботі, а і живе спілкування між педагогами. Кожен почерпнув для себе щось цікаве і корисне.

      

Переглядів: 630 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0