Головна » 2017 » Серпень » 8 » Кинь мишку – візьми книжку
14:54
Кинь мишку – візьми книжку

    4 серпня 2017 року в приміщенні бібліотеки с. Купновичі відбувся флешмоб : « Кинь мишку – візьми книжку. Читай, не хочеш читати  слухай! ».

     Книга — одне з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні Знань: розповідає про те, як вирощують хліб і зводять будинки, варять сталь і приборкують ріки. Як не можна жити без повітря, води та хліба, так не можна жити і без книги. Недарма і прислів’я є: «Хліб годує тіло, а книга — розум».

     З дитячих років книжка допомагала дітям пізнати себе і зрозуміти світ, що їх оточує. Казки, веселі та сумні вірші, оповідання про сміливих людей, які боролися за щастя народу. Часто трапляється так, що вчасно прочитаний твір підказує вибір життєвого шляху, або професії.   В знак того що книга важлива для кожної людини, діти та молодь нашого села  вирішили підтримати її своєю любов’ю та спільним читанням, показати її цінність перед електронним аналогом, адже тільки паперова книга має душу. Цим самим діти продемонстрували, що спільні походи в бібліотека набагато цікавіші, ані ж спілкування в інтернеті, тому інтернет ніколи не замінить книги.

  

Свято підготували та провели:

Бібліотекар Береська Г. О.

Дир. нар дому Чіх С. П.

Переглядів: 531 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0