Головна » 2018 » Вересень » 3 » Ми діти твої, Україно!
08:08
Ми діти твої, Україно!

                                      Нині свято нашого народу

Свято України її роду

Ще пройти доріг нам слід багато

Свято майбуття, надії свято.

 

      24 серпня 2018 року у селі Ваньковичі святкування дня прапора та 27 річниці Незалежності України: «Ми діти твої, Україно» розпочалося у храмі Архистратига Михаїла службою за мир і спокій українського народу.

      Біля могили Незалежності борців за волю та долю України о. Назар відслужив чин панахиди за всіх загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, за загиблих на Майдані, за Небесну Сотню та воїнів АТО.

Захід розпочався виконанням Гімну України та хвилиною мовчання за всіх загиблих героїв, які віддали своє життя за волю і долю України та наше сьогодення.

      Здавалося, що в цей світлий і сонячний день природа разом із нами святкувала велике свято – Незалежність України. Діти різних вікових груп в українських вишиванках, віршами прославляли Україну та возвеличували її красу у піснях. Щоб висловити свою любов до України та прагнення миру і спокою, діточки прийшли на свято із власноруч намальованими малюнками, де показали свою любов до України та якою хочуть бачити рідну неньку. Під час заходу прозвучали твори: «Боже великий, єдиний», «Козачата», «О, Україно». На завершення свята всі учасники заходу побажали Україні многих літ та виконали Гімн України.

 

                                                                                                                                                           На білому світі є різні країни,

                                                                                                                                                                       Де ріки, ліси і лани

Та тільки одна на землі Україна

А ми її доньки й сини

 

Святкування дня Незалежності продовжилося у приміщенні Народного Дому. З великим захопленням діти взяли участь у турнірі настільних ігор. Під-час літніх канікул діти різного віку приємно проводили свій час, розширювали кругозір, пізнавали, навчалися, розважалися настільними іграми: «Мандрівка Україною», «Єрудит», «Монополія», «Лото». Під-час турніру діти пригощалися солодощами, а переможці отримали призи.

Захід підготували та провели:

Щеп’як О. М. та Кравчишин Г. М.

Переглядів: 434 | Додав: viytovycholya | Рейтинг: 0.0/0