Головна » 2018 » Серпень » 27 » Моя Україна – у серці єдина!
10:29
Моя Україна – у серці єдина!

        24 серпня 1991 року було проголошено Акт про незалежність України. Відтоді ця дата в нашій державі відзначається як загальнонаціональне свято – День незалежності. Це свято омріяне та виплекане багатьма поколіннями героїчних борців за волю і незалежність України.
     З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та з нагоди святкування 27-ої річниці Дня Незалежності України в Народному Домі села Луки оформлено книжкову виставку «Україна Незалежна». Ведучі свята наголосили, що національними символами є Державний Гімн України — «Ще не вмерла України і слава, і воля», Державний Герб України — малий герб тризуб золотої барви на синьому щиті, Державний Прапор України — прямокутний синьо-жовтий стяг. Діти з цікавістю розповіли про славну історію та традиції, та виконали танці. 
     Цим святом ми намагалися донести до читачів, що незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Ми є свідками великих перетворень, що відбуваються у нас. Бережімо волю і незалежність України!        

Підготували та провели:
                                                                           бібліотекар Процко Л.Я. та
                                                                              студентка Самбірського коледжу
                                                                           культури Коваль С.Р.

Переглядів: 397 | Додав: viytovycholya | Рейтинг: 0.0/0