Головна » 2017 » Червень » 1 » Наше дитинство - найкраща пора
22:09
Наше дитинство - найкраща пора

        1 червня 2017 року в приміщенні бібліотеки с. Купновичі відбувся захід присвячений міжнародному дню захисту дітей : " Наше дитинство - найкраща пора ".

        День захисту дітей став міжнародним святом. Він створений не тільки для того, щоб діти поринули в атмосферу свята, але і для захисту прав наймолодшого за віком населення планети. Це свято має під собою не тільки розваги для дітей, але й турботу про тих, хто залишився без мами і тата, про дітей - інвалідів, а також про " важких дітей" .

       У цей день влаштовують різні розважальні заходи для дітей, конкурси з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи.   У цього свята є і своя символіка. Це зелений прапор, на якому намальована планета Земля, а навколо неї діти. Прапор символізує толерантність, родючість і щастя, яке необхідне всім мешканцям землі, а особливо дітям.

       Але свято 1 червня - не просто розвага для дітей і дорослих. В цей день також обговорюються нові закони та документи, що регламентують права дітей на всій Землі. Проводяться семінари та лекції про становище дитини в сучасному світі, працюють фонди допомоги.

     Діти нашого села, також з радістю прийняли, участь у цьому святковому заході. В процесі заходу діти активно  обговорювали свої права та обов'язки. Висловлювали співчуття дітям, які зараз живуть у зоні АТО, а також вшанували хвилиною мовчання усіх дітей, які загинули у цій неоголошеній війні. Також наші діти намагались донести дорослим про важливість правильного виховання, яке може і повинно бути мирним, не включаючи жодної агресії. Адже наше дитинство це найкраща пора, а діти ні в чому не винні. Саме це вони намагалися довести своїм батькам та всім дорослим своїми плакатами та художньою творчістю.

   

  Підготували та провели цей захід:

Бібліотекар Береська Г. О.

Директор НД Чіх С. П.

Переглядів: 502 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0