Головна » 2017 » Червень » 8 » Проект рішення щодо податків і зборів
15:59
Проект рішення щодо податків і зборів

     Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення № 22 віл 26.05.2017 року Луківської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2018 рік» та аналізу його регуляторного впливу (перегляд за посиланням: проект)

         Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є  Луківська сільська рада

        Вказаний проект регуляторного акта передбачає зміни до податків і зборів на 2018 рік»

        Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на території  сільської  ради.

        Проект рішення  Луківської  сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2018 рік» та аналізу його регуляторного впливу оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Луківської  сільської ради  www.luky.at.ua.

   Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення Луківськ сільська ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2018 рік» та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

     Пропозиції та зауваження до проекту зазначеного розпорядження та аналізу його регуляторного впливу прийматимуться   виконкомом Луківської  сільської  ради поштою на адресу:    с. Луки  вул.Лесі Українки № 2 Самбірського району Львівської  області та на електронну адресу -   luky_rada @ ukr.net

Переглядів: 385 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0