Головна » 2019 » Серпень » 28 » Святкування дня прапора та Незалежності України
08:27
Святкування дня прапора та Незалежності України

Україно! Ти для мене диво!

Ти чуєш , як шумить Дніпро

Як лине пісня солов'їна?

То все на щастя,на добро,

То наша рідна Україна

      24 серпня 2019 року у селі Ваньковичі святкування дня прапора та 28-ї річниці Незалежності України: “Навіки будь єдина, моя ти Україно” розпочалося у храмі Архистратига Михаїла - службою за мир і спокій українського народу .

    Біля могили Незалежності борців за волю та долю України отець Назар відслужив чин панахиди за всіх загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, за загиблих на Майдані, за Небесну Сотню та воїнів АТО . Захід розпочався гімном України та хвилиною мовчання .

      Здавалося, що в цей світлий і сонячний день природа разом із нами святкувала велике свято – Незалежність України. Раділи люди, дарували своїй молодій державі найтепліші слова mа найкращі пісні. Діти в українських вишиванках, віршами прославляли Україну та возвеличували її красу у піснях та танцях . Під час заходу прозвучали твори: “Боже великий, єдиний’’ ,’’ Гей , співай козаки’’, ”Молитва“, ”О, Україно”, “Козачата“. Окрасою свята був дитячий танок: “Мир над Україною“. На завершення свята всі учасники заходу побажали Україні многих літ та виконали гімн України .

  

Захід підготували та провели

директор НД с . Ваньковичі Щеп’як О. М

та бібліотекар Кравчишин Г. М

 

Переглядів: 316 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0