Головна » 2017 » Вересень » 29 » Свято "хранителів" мудрості
10:26
Свято "хранителів" мудрості

       30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Професія бібліотекаря тісно пов’язана з книгою, адже книга – джерело мудрості і знань.  Бібліотекар – провідник, який допомагає книзі знайти дорогу до серця читача.
       Книга – бібліотекар – читач – це нерозривний ланцюжок, який пов’язує ці три нероздільні слова. Не може існувати бібліотека без книги, а книга без читача. Кожен з нас може отримати в бібліотеці душевний спокій, втіху в печалі, моральне оновлення і щастя, якщо вміє володіти тим дорогоцінним ключем, який відкриває таємничі двері цієї скарбниці. Бібліотекарі завжди раді хорошим читачам, запрошують всіх охочих читати до бібліотеки, не забувати дорогу до книжкового дому, не минати його поріг.
     З нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек, в бібліотеці села Чернихів проведено розважальну  годину на якій  бібліотекар провела бесіду про книгу. Діти розгадували загадки, розказували скоромовки, прислів’я, співали «Бібліотечну пісню». Вирізали метеликів які розліталися світом, розказуючи про легенду юнака-бібліотекаря, який приніс людям знання.

  

Переглядів: 461 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0