Головна » 2017 » Травень » 22 » Свято матері
12:45
Свято матері

     21 травня 2017 року в с. Купновичі в храмі Стрітеня  Господнього відбулося свято матері : «До віку матінку шануйте свій найсвятіший оберіг».  Розпочалося свято  зустріччю чудотворної  ікони Грушівської Божої Матері ,яка в цей день завітала до нашого храму.  В честь цього о.Володимир, о.Іван, о.Назар відслужили святкову Соборову службу Божу, яка завершилася освяченням води.

  Продовжили свято діти та молодь с. Купновичі, до яких приєдналися  їхні матері та бабусі .  В процесі свята усі діти привітали своїх дорогих матусь та бабусь віршами та піснями.   Ведучі  свята нагадали усім присутнім , про значення матері  в  житті кожної дитини. Адже , мати,це найдорожча,  найрідніша і найдобріша  людина  у цілому світі, яка завжди вислухає, приголубить і допоможе в  будь – якій ситуації, ніколи не покине, а завжди буде поруч  у важку хвилину.

  До привітань також  долучився о.Володимир, наголосивши  усім присутнім  про  те,  що потрібно шанувати не тільки земних матерів, а й нашу небесну заступницю  Матір Божу, яка охороняє нас могутнім своїм Омофором, навчає нас любити Бога – усім серцем, усією душею,усіма силами. Після цього відбувся молебень  до Матері  Божої, де о.Володимир  молився перед  чудотворною за здоров’я   усіх парафіян нашої  парафії,  прощення  усіх наших гріхів, та за мир і спокій у нашій державі.  

     

  Підготували та провели свято:

бібліотекар  Береська Г. О.,

директор НД  Чіх С. П.

Переглядів: 476 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0