Головна » 2019 » Травень » 20 » Усе на світі починається з мами!
08:26
Усе на світі починається з мами!

Благослови, Cвятий Боже і Матір Єдина,

Щоб жила в добрі, в любові моя Україна.

Щоб в сімї, щоб у родині щастя панувало,

Щоб ішло, пливло багатство і добро настало.

      У другу неділю травня, саме тоді, коли відроджується природа і земля вкривається розмаїттям квітів,  ми святкуємо свято  Матері. Це свято Божої  Матері, Матері України і найдорожчої всім нам неньки - рідної матусі.

Мама… В усі часи всі народи повязували з нею найсокровенніше, возвеличували її, як найбільшу святиню. Вона – корінь життя, берегиня роду людського, вона та квітка, промінь якої ніколи не вяне, а розцвітає з плином  літ.

      12 травня 2019 року у  Народному домі  села Ваньковичі відбулося свято: «Усе на світі починається з мами ». Отець Назар  розпочав свято молитвою до Богородиці, за всіх матерів, за здоров’я і  їх добру долю.

      Щирі вітання та душевні побажання,  звучали з дитячих вуст і відлунювали щирою любов’ю і гордістю  за своїх матусь та бабусь. Діти з любов’ю і вдячністю говорили: «Спасибі вам, дорогі наші матусі, за недоспані ночі, за ваші колискові пісні, за любов, тепло і ласку». Велику шану віддали діти Матері Божій , яка завжди нас охороняє і завжди заступає, а також і шану Матері – Україні, яка синів виряджала на боротьбу за рідний край.

      Під час заходу прозвучали твори: «Маріє Діво Царице моя», «На зорі мене мамо збуди», «Летіла зозуля» та ряд інших творів у виконанні вокального колективу.

      Окрасою свята були пісні та танці у дитячому виконанні. Пісню про матусю чудово  виконала Волох Тетяна та під щирі оплески танцював танцювальний колектив під керівництвом Баган Соломії. Своїм рідним матусям та бабусям танцювальний колектив подарував танець «З рушниками» та «Україна»

      Тож прийми Боже молитви і благання своїх дітей, бо ми просимо за Україну, за рідну матір. І молитва наша праведна, як і любов.

Свято підготували та провели:

Щепяк О. М. та Кравчишин Г. М.

Переглядів: 353 | Додав: viytovycholya | Рейтинг: 0.0/0