Головна » 2017 » Лютий » 23 » Вшанування пам'яті Героїв у Ваньковичах
11:08
Вшанування пам'яті Героїв у Ваньковичах

        18 лютого настоятель храму о.Назар відслужив службу та чин панахиди за всіх загиблих під час Революції      Гідності та на сході країни.

          19 лютого біля могили Незалежності борців за волю та долю України відбулося вшанування пам'яті загиблих Героїв трагічних подій на Майдані та усіх, хто загинув на сході. Захід розпочали хвилиною мовчання. Директор НД Щеп'як О.М  та бібліотекар Кравчишин Г.М пригадали присутнім історію трагічних подій на Майдані про героїчну Сотню, яка, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши Ангелом-Охоронцем на небі.

      Під час години памя"ті прозвучали твори: "За Україну нас вбивають, брате мій", "А Сотню вже зустріли небеса","Мамо не плач, я повернусь весною", присвячений матерям загиблих героїв та жалобний гімн Майдану за Небесною Сотнею "Гей, пливе кача..." Присутні запалили свічки в пам'ять загиблих героїв.

     Низький уклін усім героям Небесної Сотні і тим, хто загинув на сході України. Спогади завжди житимуть у наших серцях. Вони згасли як зорі, але в пам'яті нашій залишуться навіки. Вічна пам'ять героям!

Захід підготували та провели:

директор НД Щеп'як О.М

та бібліотекар Кравчишин Г.М.

Переглядів: 393 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0