Головна » 2017 » Серпень » 30 » Всім серцем любіть Україну свою – і вічні ми будемо з нею
14:18
Всім серцем любіть Україну свою – і вічні ми будемо з нею

    27 серпня 2017 року в с. Купновичі біля Хреста встановленого на честь Незалежності нашої держави, відбулося свято присвячене  26 річниці Незалежності України : « Всім серцем любіть Україну свою – і вічні ми будемо з нею ».

    Святкування розпочалося богослужінням в храмі Стрітення Господнього, яке відслужив о. Володимир, після якого парафіяни та гості нашого свята урочистою ходою пройшли до Хреста Незалежності, де відбулася спільна молитва за нашу Незалежну Україну та спокій у ній.

     Завершивши молитву о. Володимир побажав усім присутнім із смиренням витримати усі випробування, які Бог послав нашій країні, та з вірою і щирою молитвою просити у Всевишнього кращого майбутнього для себе і своєї країни.

    Продовжила свято голова Луківської Об’єднаної Територіальної Громади Федак Марія Іванівна, яка привітала усіх присутніх з 26 –ю річницею Незалежності нашої Держави, та побажала щастя, здоров’я, мирного неба та кращої долі нашому українському народу.

    Слово також було надано депутату Самбірської районної ради Терещенку І. П, який нагадав усім присутнім про значення Незалежності для нашого народу і про те якою дорогою ціною ми її здобули, і утримуємо. А також побажав усім українцям соціальної свідомості, віри у краще майбутнє та наполегливості щоб його досягти.

    Діти та молодь нашого села також з радістю прийняли участь у цьому святковому заході. Своїми віршами та піснями вони возвеличували нашу землю, та її народ. А також вшанували усіх хто здобував її волю та героїв АТО, які далі продовжують її здобувати і віддають своє життя за її Незалежність.

    Тож зараз в цю важку для нашої держави хвилину, коли наші сини, брати, батьки та друзі воюють на сході України захищаючи нас, жертвують своїм життям, ми не можемо не відсвяткувати день народження нашої держави. Адже саме вона дала нам вишиванку, співучу солов’їну мову, а головне щасливе та вільне життя.

    Тож пишаймося тим, що ми українці – славні діти вільної землі !

   

Підготували і провели свято:

Бібліотекар: Береська Г. О.

Директор н/д: Чіх С. П.

Переглядів: 510 | Додав: Andrij_Sh | Рейтинг: 0.0/0